Детективски услуги


Осигурена рентабилност

В РЕШЕНИЯТА ЗА СИГУРНОСТ

HASCOOL Ви предлага необходимите решения, които удволетворяват вашите потребности и бюджет. Детективското разследване включва процеса на намиране на улики, определяне на достъпа до дадена ситуация, както и търсене на доказателства за да се открие истината. Детективът може да бъде всяко едно лице, част от полицейски сили, член на детективска агенция, независим изпълнител и др. Има много частни детективски услуги, както и правителствените такива. Престъпления като убийство, кражба, фалшификация и др. Това изисква разследване от детектив. Детективът е добре обучен човек. Tой / тя може да бъдат професионално обучени или със самостоятелнa подготовка. Тази работа изисква голямо умение за анализиране на нещата и усет към детайла. И ето тук идваме ние. Нашите служители ще Ви осигурят професионализъм, бързина и защита на личната информация .

Защо да изберете нас

HASCOOL УСЛУГИ

  • Проучвания и одити на техническата сигурност
  • Най-добрата система за видеонаблюдение
  • Екип от мобилни патрули
  • Лицензиран, опитен и квалифициран персонал по сигурността
  • Прилагане на всички видове защита
  • Мобилно наблюдение на превозни средства
  • Провеждане на всички видове разследвания
  • Системи за контрол на достъпа
  • Напълно застрахована и юридическа компания
Какво предлагаме

НАШИТЕ УСЛУГИ

На разположение имаме висококвалифициран персонал, който прилага мерки за сигурност около всеки частен, търговски или индустриален обект.

Ние предлагаме богата гама от услуги обслужващи вашата сигурност и безопасност. Това, което затруднява мнозина, нашия екип го преодолява с лекота.  Услугите и са строго обвързани със законовите правила на държавите, в които развиваме своята дейност. Техническите и информационните ни инструменти винаги са съобразени със спецификата на всяко едно действие.

ДОСТАВЯМЕ ПРЕМИУМ СИГУРНОСТ РЕШЕНИЯ НА НАЙ-ДОБРА ЦЕНА

СИСТЕМА ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

В рамките на всяко едно конкретно събитие, високото ниво на видеонаблюдение може да бъде използвано, то да се регистрира по този сигурен начин. Откриване и отстраняване на скрити камери в жилища, офиси, автомобили.

МОНИТОРИНГ НА АЛАРМА

Проектиране, доставка, монтаж и техническо обслужване на системи за сигурност. Блокиране на подслушвателни устройства. Откриване и отстраняване на микрофони в жилища, офиси, паркинги, летища и автомобили.

ПЕРСОНАЛНА ОХРАНА

Персоналната ни охрана е свързана с проучване и оценка на заплаха за обществото, надзор и наблюдение, защита от убийството, mob защита (в режим “широка публика”), oборудване с жилетки, превозни средства и логистика.

ИЗДИРВАНЕ НА ЛИЦА

Издирване на лица с и без официална заповед. Откриване на неизвестни родственици по права и косвена линия, възстановяване на изгубени контакти с роднини и приятели.

РАЗКРИВАНЕ НА ИЗНЕВЕРИ

Наблюдение, разкриване и документално описание на факта на изневярата. Възможност за използване на събраната информация, като допълнителни сведения в евентуален бракоразводен процес.

ФИРМЕНИ И ЧАСТНИ ПРОУЧВАНИЯ

Събиране на информация във връзка с междуфирмени отношения и нелоялна конкуренция. Събиране на информация във връзка със сродяване или при изграждане на друг вид връзка от частен характер.

На разположение имаме висококвалифициран персонал, който прилага мерки за сигурност около всеки частен, търговски или индустриален обект или събитие.
HASCOOL  е надежден партньор във всяка ваша частна или корпоративна инициатива. Ние винаги сме лоялен съюзник и коректен изпълнител.
Текуща песен

Заглавие

Artist