ASHLEY MADISON

Като място, свободно от преценка, Ашли Мадисън се върти около идеята, че съгласните възрастни трябва да могат да правят каквото си искат насаме.

Това, което започна преди повече от десетилетие, скоро се превърна в международен лидер в пространството за семейни срещи. Първоначално създаден специално за омъжени жени и мъже , които искат да имат афера по възможно най-дискретния начин, оттогава се е развил до много повече.

Милиони хора точно като вас търсят дискретна връзка

Всеки ден хора като вас се присъединяват към мрежата на Ashley Madison®, за да намерят дискретни връзки от всякакъв вид. Омъжени, обвързани, търсещи да изследват или просто любопитни да открият какво има там – Ашли Мадисън е водещата дискретна общност за запознанства със сходно мислене в света.

Когато моногамията се превърне в монотонност™

Каквото и да ви отведе при Ashley Madison, можете да се чувствате сигурни, знаейки, че не сте сами. Нашите членове са привързани и търсят връзка. Много от тях са привързани и търсят нещо подобно или многолюбие . Те са тук, търсейки онлайн флирт, нещо вълнуващо, някой с взаимно чувство. Те са студенти, самотни домакини и женени мъже , необвързани, офис служители, търговци, предприемачи, пенсионери и всички между тях.

Вкоренен в желанието

Знаете ли, че изневярата е емоционална, докато изневярата е физическа? Изневярата е нюансирана тема и всеки има различни причини да се присъедини към сайт за запознанства като Ashley Madison. Нашите членове са обединени в желанието да търсят истински, дискретни връзки и Ашли Мадисън ви дава платформа за търсене на това, което липсва.

Първият уебсайт за семейни запознанства

Когато Ашли Мадисън започна през 2001 г., нямаше много места, където възрастните можеха да отидат за брачни срещи. Срещата с някого по време на работа или чрез приятели е твърде рисковано, когато дискретността е ваша грижа номер едно и старите табута са неодобрени. Мнозина се обърнаха към традиционните уебсайтове за запознанства, но им беше трудно да се свържат с хора, търсещи подобен тип договореност. Ето защо Ashley Madison беше създаден като първият уебсайт, който беше отворен и честен за това, което можете да намерите: съмишленици, търсещи брачни срещи .

Вземете приложението за женени срещи

Знаем, че това е важно решение за вас. Независимо дали бягате от безполов брак или търсите взаимна връзка, която изисква чувствителност и поверителност, онлайн срещите са правилният начин. Нашето най-модерно приложение за запознанства е създадено с мисъл за ВАС и вашата поверителност. Свържете се, изживейте брачни срещи и създайте своя собствена история

Често Задавани Въпроси

Ashley Madison е приложение №1 за брачни срещи с повече от 80 милиона регистрации от 2002 г. насам и 20 хиляди нови членове всеки ден. Каквото и да ви отведе в общността на Ашли Мадисън, можете да се чувствате сигурни, знаейки, че не сте сами.

Извлеченията се таксуват дискретно, като се използва дескриптор за таксуване, който не показва, че плащането е за Ашли Мадисън. Възможно е да има изключения, тъй като някои банки или компании за кредитни карти могат да заменят нашия дискретен дескриптор във вашата фактура.

Разбираме важността на дискретността и предлагаме няколко опции за частно плащане. PayPal, предплатени кредитни карти VISA/Mastercard, парични преводи/касови чекове (за членове от САЩ и Канада) и специфични за региона частни опции за плащане са налични, така че можете да плащате анонимно, ако е необходимо.

От непрекъснати инвестиции в сигурност и възможности за модериране, до разследвания на измамници, които са насочени към общността за запознанства, безопасността и сигурността на нашите членове е в челните редици на всичко, което правим. Когато се присъедините към общността на Ashley Madison, ние гарантираме, че имате най-доброто и безопасно изживяване на нашата платформа.

За да започнете да изследвате огромната база от членове на Ashley Madison, първо трябва да създадете акаунт. Процесът на регистрация е лесен, дискретен и напълно безплатен.


Текуща песен

Заглавие

Artist