ВАШАТА СИГУРНОСТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ

 

Хасковски бодигард услуги
Нашите служители ще Ви осигурят безопасност, сигурност или просто ще ви направят да изглеждате наистина значими в очите на обществеността. Ние имаме избор от лицензирани бодигардове, за изпълнеие на всички Ваши нужди, с богат опит в охраната на про-спортисти, ръководители и личности. Охранителите са на разположение за почасова ставка с четиричасов минимален начален договор. Може да бъде предоставена и лимузина за транспортиране срещу допълнително заплащане.

 

Частни и лицензирани охранители
Нашите Хасковски Пазители са обучени и квалифицирани в следните области:

*Проучване и оценка на заплаха за обществото
*Надзор и наблюдение
*Защита от убийството
*Mob защита (в режим „широка публика“)
*Оборудване от жилетки и превозни средства

 

Ако Ви търсят за да направите изявление и да добавите към вашия уикенд VIP статус като след това примерно изберете масаж , нашите позители са вашето решение. Те присъстват във всички форми и размери, така че Вие имате свободата да избирате коя охрана бихте искали да ви бъде предоставена. Имате възможност за избор от въоръжени, невъоръжени, Осигурителни и лицензирани служители в зависимост от нивото на защита, което търсите.

Охранявани със стил
Екипът ни от VIP Пазители ще Ви осигурят достъп до всяко място във Хасково, включително барове, ресторанти, нощни клубове и т.н.т. Нашите пазители са на разположение 7 дни в седмицата и може да Ви придружават на обществени места, на пътувания или да охраняват жилищни и други имоти.
Ние винаги спазваме конфиденциалност към клиента и никога не разкриваме или компрометираме поверителността на клиентите си.

 

За контакт:

hascool@hascool.com и info@hascool.com

 

Вашият коментар

Показване на бутоните
Скриване на бутоните