ДИСКРЕТНОСТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Хасковски детективски услуги

 

Детективското разследване включва процеса на намиране на улики, определяне на достъпа до дадена ситуация, както и търсене на доказателства за да се открие истината. Детективът може да бъде всяко едно лице, част от полицейски сили, член на детективска агенция, независим изпълнител и др. Има много частни детективски услуги, както и правителствените такива. Престъпления като убийство, кражба, фалшификация и др. Това изисква разследване от детектив. Детективът е добре обучен човек. Tой / тя може да бъдат професионално обучени или със самостоятелнa подготовка. Тази работа изисква голямо умение за анализиране на нещата и усет към детайла. И ето тук идваме ние. Нашите служители ще Ви осигурят професионализъм, бързина и защита на личната информация .

 

Предлагаме следния спектър от услуги :

– Разкриване на изневери ( Наблюдение, разкриване и документално описание на факта на изневярата. Възможност за използване на събраната информация, като допълнителни сведения в евентуален бракоразводен процес)

– Издирване на лица
* Откриване на неизвестни родственици по права и косвена линия, възстановяване на изгубени контакти с роднини и приятели.

– Фирмени проучвания

– Проучване на лица във връзка с предстоящо сродяване или при изграждане на друг вид връзка.

– Наблюдение и разкриване на факти във връзка със съмнително поведение на деца или други членове на семейството относно алкохол, наркотици, хазарт.

– Документиране на факти с цел представяне пред съда при случаи свързани със Закона за защита срещу домашното насилие.

– JPS системи за проучване и наблюдение, монтаж на скрито видео и аудио наблюдение в сгради и автомобили, както и откриване на скрити микрофони и камери.

– Предлага голям набор от най-добрата специализирана техника, с която всеки клиент получава доказателствена информация с най-добър ефект,според индивидуалноста на всяка ситуация.

– Компютърни програми за сигурност и проследяване на комуникации.

Нашите детективи ви гарантират професионални и надеждни резултати ,напълно Дискретно!

 

За контакт:
hascool@hascool.com
и info@hascool.com

 

  Вашето име (задължително)

  Вашия Email (задължително)

  Тема

  Качи файл

  Вашето съобщение

  Вашият коментар

  Показване на бутоните
  Скриване на бутоните