RETRO Bar&Dinner
RETRO-Bar-@-&-Dinner-neader

Комплекс „Ретро” предоставя своето гостоприемство от месец май 2012 година. Самото име препраща към едно красиво завръщане в недалечното минало с неговата безценност и неповторимост. Усещането за елегантно поднесен стил и топло внимание остава с Вас по време на целия Ви престой в хотел „Ретро”. Създаден за хора с отношение към красивите и доставящи удоволствие моменти, хотелът посреща целогодишно своите гости с обещание за приятелство, коректност и покана за нови срещи.

Модерен и уникален, хотел „Ретро” предоставя на своите гости избор между два апартамента, 26 двойни, 7 единични и 4 тройни стаи.Изисканото обзавеждане съчетава удобство и комфорт. Всички помещения са просторни, оборудвани с кабелна TV, wireless интернет връзка, телефон, мини бар, баня с душ кабина, сешоар и централна климатична инсталация.

Изисканата и предразполагащата към спокойствие обстановка, дискретното обслужване и разнообразието от напитки, правят лоби бара на хотел „Ретро” предпочитано място за отдих, среща с приятели или бизнес партньори. Лоби барът се намира в просторното фоайе на хотела и разполага с 80 места. Подбраните с усет освежаващи безалкохолни и алкохолни напитки, ароматно кафе и сладки изкушения, създават усещане за специално внимание към всеки момент от престоя тук, за да бъде той елемент от комфорта на нашите гости.Лекото присъствие на музикален фон става част от едно приятно и запомнящо се изживяване.

RETRO #bar-dinner
RETRO #bar-dinner 04
RETRO #bar-dinner 07
RETRO #bar-dinner 01
RETRO #bar-dinner 05
RETRO #bar-dinner 08
RETRO #bar-dinner 02
RETRO #bar-dinner 06
RETRO #bar-dinner 09

Вашият коментар

Фен магазин

Следващо събитие

Избери своя канал

  • HASCOOL pr. - HOTMIXRADIO SUNNY

  • HASCOOL pr. - HOTMIXRADIO 80 Radio

Показване на бутоните
Скриване на бутоните